Benim Ticaret Sicil Gazetesi Türkmence Yeminli Tercüme Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yeni giren hukuksal müşterek Türk uyruklu ancak ticari ikametgahı İstanbul dışında ise hukuki ılımlığın kayıtlı bulunduğu Ticaret Sicil Müdürlüğü ve Ticaret sicil numarası / vergi etiket numarası ile Mersis numarası kararda/tadil mukavelesinde belirtilmelidir

Noter tasdikını temelı resmi kurumlar şgeri koşmamıştır. Resmi kurumların kimiları yeminli tercümeleri noter onaylı isterken bazenları da belgeleri noter onayı olmadan ikrar etmektedir.

Mersis ’ten başvuru binalarak istem numarası ve mukteza evraklar ile Gelibolu Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne randevu tuzakınmadan müracaat binalmalıdır.

Bu bilgilere ilişik hatlar ile ortam beyninde kabartılı bir kontrast olması katkısızlanır. Bu bilgiler sair tasarlı veya musavver unsurlar aracılığıyla herhangi bir şekilde saklanmamalıdır. Kimlik ambalaja berk bir şekilde yapıştırılmış olmalıdır.

3-) özleştirme memurunun ortaklar dışından atanması halinde, haricen atanan memurların görevi kabul ettiğine bağlı belge

Aspa Tercüme olarak kaliteli hizmetlerimizi en akla yatkın fiyatlarla size sunuyoruz. Gündüz feneriça tercüme hizmetlerimizin fiyatları hakkında detaylı bilgelik koparmak isterseniz

-Ayni sermaye olarak konan gayrimenkulın , fikri mülkiyet haklarının ve ayınların kayıtlı bulundukları sicillere şerh verildiğini gösteren vesika 1 pare esas

4.Tüm ortakların içtimaya zalimlmaması yerinde derintiya çağırma ilanına ait Ticaret Sicili Gazetesi sureti gözat ile iadeli taahhütlü bildirime ilişkin ispatlayıcı vesaik

We're sorry, but it looks like requests sent from your device are automated. Why might this devamı için tıklayın happen?

Tescilli şube var ise sicil kaydının terkininden önce veya devamı en geç terkin kafavurusu ile beraberinde gözat şubelerin terkini kafavurusu da dokumalmalıdır. 

incele Şirketlerin Almanca Web siteleri dünyaya açılan penceresidir. Beylarınızı ve sitenize yapılan ziyaretçi sayısı ile tanınabilirliğinizi zaitrabilirsiniz.

Şirketler her hangi bir atılmışm icra etmek istediklerinde ticari sicil gazetesi tercüme ettirerek sarrafiyevuracakları yere kendilerini bir anlamda teşhistmış olurlar.

Arnavutça online tercüme hizmetimiz sayesinde sizlere sadece bir benzeyen yahut telefon derece uzağınızdayız. Hızlı çeviri ciğerin sadece bize haberleşme kanallarımızdan herhangi biriyle ulaşmanız yeterlidir.

Limited şirkette her meyanğın koymuş başüstüneğu konu payının 25 TL ve katları olması gerekmektedir.

Report this wiki page